Introducere » Materiale creative » Marker acrilic MOLOTOW – ONE4ALL 2mm – Zinc. Yellow


    

Marker acrilic MOLOTOW – ONE4ALL 2mm – Zinc. Yellow

materiale creative

Nou

 

Accesibilitate: În numai 2 - 4 zile lucrătoare la tine acasă
Numar produs: MTW127HS_201
Livrare GRATUITĂ: La comanda mai mare de 179 Lei
EAN: 4250397626222
Selectează nuanța markerului acrilic MOLOTOW
Prețul nostru fără TVA : 15,12 Lei
Prețul nostru cu TVA (19 %):
17,99 Lei

în coş:
  buc  

De asemenea, recomandăm

Imagine:
Numar produs / Denumire marfă:
 
Preţul:
Carioci GIOTTO Turbo Magic - 8 culori
GIO422700
Carioci GIOTTO Turbo Magic - 8 culori
Prețul nostru 13,49 Lei
Marker special universal DERMATOGRAF - negru
PHN00077
Marker special universal DERMATOGRAF - negru
Prețul nostru 3,89 Lei
Marker acrilic MOLOTOW™ - ONE4ALL s 2mm cu cartuș

Markeri acril MOLOTOW ™ sunt marcate 127HS și 2 mm rotunde cartușe interschimbabile (inima). One4All completarea posibilității de reumpleri. Format 127HS este disponibil în 34 de culori elementare și șase nuanțe metalice.


Mare tehnologie avansată este Markerul acrilic 127 HS, este un sistem capilar patentat, care garantează controlul culori de transfer chiar în inima lui. Combinat cu Flowmaster ™ venti-pomp, care asigură fluxul controlat de vopsea, acești markeri arată cele mai bune proprietăți au fost pe orice suprafață cand este voba de (hârtie, metal, plastic, lemn, panza, ... etc).

Perlele de metal din interiorul markerii utilizate pentru distribuirea uniformă, foarte concentrată de culoare pigmentată. Prin urmare, este necesar markeri să se agite.

One4All este culoare hibridă pe bază acrilică cu o proporție mare de pigmenti. Acesta nu conține solvenți și este solubil în apă (potrivit pentru un efect transparent), și în acetonă (pentru stabilitate pe suprafete grase).

Ea are o mare putere, se usuca repede, și efect mat. De asemenea, rezistent la 100% UV, făcându-l ideal atât pentru uz interior si exterior.

Toate nuanță sunt miscibile între ele. Culorile se pot decolora una pe alta. Cartușe One4All sunt disponibile în 30 ml și 180 ml ambalaje.

 width=

ATENȚIE: oferim posibilitatea de comenzi suplimentare pentru cartușe.  pentru mai multe informați contactați-ne pe email. 


 

MOLOTOW ONE4ALL™ 227HS-S/227HS from MOLOTOW™ on Vimeo.

ZjUwNDZ