Introducere » 400 sfaturi pentru cadou » Set culoari Hobby Line - Magic Marble


        

Set culoari Hobby Line - Magic Marble

materiale creative

Nou

 

Accesibilitate: În numai 3 - 5 zile lucrătoare la tine acasă
Numar produs: KRL73600
Livrarea GRATUITĂ: La cumpărarea mai mare de 179 Lei
EAN: 4000798736002
Prețul nostru fără TVA : 46,13 Lei
Prețul nostru cu TVA (19 %):
54,90 Lei

în coş:
  puck  

Set de culori Hobby Line - "Magic Marble" 6 x 20 ml

Setul conține:

- 6 x Culorile de marmură Marmura Magic cu dozator pentru aplicare picătură cu picătură (alb, galben, rosu, albastru, verde, negru)

- 1 x îndrumător


mod de folosire:

  • PICURAREA

Umpleți recipientul de apă (mărimea containerului, doar tu poti decide, în funcție de dimensiunea obiectului pentru imagini), în care să se scufunde întregul caz. După umplerea cu apă luați sticla cu culoare de marmură, înclinați-l ușor și începeți să picurați culoarea. Luați altă nuanță și faceți același lucru. Picurați o nouă nuanță de culoare în mijlocul celei anterioare. Repetați procesul, până când obțineți culoarea dorită.

  • VOPSIREA MODELULUI

Cu cât picurați mai multe picături în apă, acesta va primi un efect mai intens. Nu folosiți mai mult de 15 picături și un maxim de 4 culori / nuante în caz de polistiren pe fundal.

Pentru un anume efect de productie complet marmura model pictură, aveți posibilitatea să utilizați un băț de lemn și ușor de lucrat pentru a obține un model unic.

Vă recomandăm să utilizați 2-3 nuanțe pentru a crea un aspect de marmura / efect.

  • SCUFUNDAREA

Obiectul pe care doriți să-l decorați agățați-l pe un mâner din lemn și încet îl scufundați în apă. La jumătatea drumului opriți-l un pic și rotiți-l ușor la suprafață, în scopul de a-i acoperi toate părțile. Pentru a anticipa lipirea mai multor straturi în timpul imersiuni lăsați-l ușor pe suprafața apei înainte de a scoate din recipient. Acest lucru va duce la dizolvarea vopselei în exces a părții scufundate. De asemenea, puteți folosi un prosop de hârtie pentru a șterge excesul de vopsea a obiectului în apă.

După ce ați terminat scufundarea, lăsați obiectul la o partea să se usuce. Timpul uscării depinde de tipul de materiale și poate de 15-30 de minute. După ce s-a uscat complet, puteți șterge cu ușurință obiectul.

YTBkZGE2