Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.
Ok

Introducere » NOUTĂŢI » Pictura după numere Foto pe pânză - DREPTUNGHIULAR


        

Pictura după numere Foto pe pânză - DREPTUNGHIULAR

ARTMIE Pictura după numere Fotografii pe pânză

nou

 

Accesibilitate: În numai 10 - 15 zile lucrătoare la tine acasă
Numar produs: XONFOTO-O
Producător: ARTMIE
Alegeți dimensiunea Paint by Number după fotografie - dreptunghiular
Prețul nostru fără TVA : 151,18 Lei
Prețul nostru cu TVA (19 %):
179,90 Lei

în coş:
  buc  

Pictură pe numere este o activitate creativă, care vă va ocupa timpul liber și care vă va stimula înclinațiile artistice ascunse. Pentru un succes mai mare în acest joc distractiv, vă prezentăm o altă noutate relaxantă, creată exact după ideea dvs. - pictura pe numere după propria fotografie. Despre ce este vorba? Imaginați-vă fotografia preferată, care include persoanele dragi, animalele de companie, țara viselor, un moment important de viață sau o scenă din locul în care aveți amintiri plăcute. Adânciți mai mult acest sentiment și creați un tablou cu ajutorul nostru. Tot ce trebuie să faceți este să ne trimiteți o fotografie, iar noi vom avea grijă de orice altceva. Peste câteva zile veți obține setul original de pictură pe numere ARTMIE cu informații și instrucțiuni mai detaliate.

.

 width=

.
Cu ce este lumea ARTMIE diferităde ceilalți? Pânza, pe care vi se face schița cu numerele unde trebuie sa aplicați culoarea este 100% bumbac. Provine din Italia, de la o fabrică unde este țesută pe comandă cu o densitate de 320 g/m². O vom imprima conform ideii tale și o vom întinde pe un cadru solid, de calitate, din lemn. Pânza ARTMIE este un produs preferat, apreciat de mii de artiști profesioniști din întreaga lume. În curând veți avea ocazia să pictați pe această piesă dorită.

.

Сликање според броеви: Cum să faci asta?

.

Ne interesează dacă pictura pe numere vă relaxează și vă ajută să vă eliberați de stres sau este doar o activitate interesantă. De aceea am inventat un mod special, cu ajutorul căruia puteți începe să pictați imediat. Tabloul constă dintr-o pânză amorsată albă, pe care sunt imprintate câmpuri albe cu numere. Pentru fiecare dintre aceste numere există o culoare acrilică în sticlă cu volum de 5 ml, care fac parte din pachet. Cu ajutorul pensulelor de pictură cu diferite forme și dimensiuni puteți începe să pictați câmpurile albe. Culorile au o acoperire mare și sunt preparate cu densitatea ideală și nu este necesar să le diluați.

.

Procedura de comandare a unei picturi pe numere după fotografie este foarte simplă. Fotografiați obiectul sau peisajul dvs. preferat. Fotografia trebuie să fie cât mai clară și de cea mai înaltă calitate. Imaginea conform numerelor după fotografie va fi mai bună, dacă obiectele din imagine vor fi iluminate, nu prea departe și numărul de obiecte va fi minim (nu mai mult de 5). Astfel detaliile vor fi mai apropiate, mai clare, la fel și imaginea după finalizare.  
Dacă ați ales fotografia potrivită, după plasarea comenzii, vă rugăm să o trimiteți către noi prin e-mail. Noi ne vom ocupa de restul și într-un timp foarte scurt veți obține un model pregătit de designerii noștri grafici. După aprobare, vom începe producția, iar noul dvs. hobby va fi în curând acasă.

.

paint by numbers

.

Setul de pictură pe numere ARTMIE conține:

  • 100% pânză de bumbac ARTMIE așezată pe cadru PROFI cu greutate de 320 g/m² cu câmpuri albe, imprimate cu numere,
  • pânza este întinsă pe profile dure de lemn cu unghiuri rotunjite ca să nu se deterioreze pânza, 
  • 3 pensule pentru pictură cu dimensiuni și grosimi diferite,
  • set culori acrilice în sticluță (5ml),
  • o imagine cu tabloul finalizat ca să puteți picta după ea

artmie

*ATENȚIE! Realizarea acestei imagini speciale pentru noi este un proces atent, căruia îi dedicăm o cantitate mare de energie și dragoste. Deoarece acest produs se face pe “comandă” nu se poate face de două ori în același fel, fiecare comandă este tratată individual și este adaptată în mod specific consumatorului pe “comandă”. Această imagine specială și personalizată este unică și nu aparține ofertei noastre standard de pe site. Prin urmare, vă cerem o plata în avans care este obligatorie . Vă avertizăm, având în vedere nota non-standard și personalizată, acest produs nu face parte din Legea privind protecția consumatorilor nr. 102/2014 dreptul de a retrage contractul în termen de 14 zile, cu excepția cazului în care este vorba de o eroare tehnică

.

*timpul de livrare se calculează după ce a fost acceptat model de către cumpărător

 width=

 

MWY0M