Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.
Ok

PRODUSE OFERTĂ


Picturi astistice Schmincke

Ordonează după 
Producător  

Accesorii de artă Schmincke

"Ne străduim să fim cei mai buni." Acesta este motto-ul fondatorilor Schmincke & Co. pronunțat cu mulți ani în urmă de domnii Hermann Schmincke și Josef Horadam. Din anul 81881, fabrica lor s-a dezvoltat treptat până a devenit una dintre cele mai populare mărci pentru artiști din întreaga lume.

Schmincke Horadam - prestigiul pictorilor profesioniști - acuareliști

Marca Schmincke îndeplinește de peste 130 de ani cele mai înalte standarde de calitate. Pigmenții excepționali și proprietățile unice sunt asociate în special cu vopselele de acuarelă Schmincke. Horadam, acuarelele excepționale care poartă numele fondatorului lor, sunt de asemenea, renumite pentru gama lor de Schmincke super granulating.

Schmincke Mussini și alte delicii artistice

Dacă preferați accesorii de artă tradiționale, cu singuranță veți fi încântați de vopselele de ulei Mussini. În procesul de fabricare a materialelor de artă Schmincke sunt asigurate cele mai înalte standarde și proceduri culese de la pictori academici cu experiență din întreaga lume. Printre renumitele vopsele Schmincke sunt incluse și vopselele acrilice în categoria pentru studenți Schmincke Academy, și gama profesională Schmincke PRIMAcryl. Pasionații de airbrush cu bucurie optează din gama largă de Schmincke aerocolors. ARTMIE recomandă această marcă a materialelor de artă tuturor celor, care doresc să progreseze și să-și ofere răsfățul cu materialele de artă de vis.

MTA3Yz