PRODUSE OFERTĂ

Prețul nostru 18,90 Lei
Prețul nostru 13,90 Lei

Introducere » Pastă si gel de structură

Pasta si gel de structura

► Plictiseala pe pânză nu există

De aceea, avem în oferta noastră geluri și paste structurale, de care aveai nevoie

Astăzi cu un preț extrem de interesant de la doar 7,99 Lei

Care dintre ele va fi a ta?

Ordonează după 
Producător  

 

Prețul nostru 15,60 Lei

 

Prețul nostru 9,49 Lei 

Prețul nostru 55,90 Lei 

Prețul nostru 51,90 Lei

Preț obișnuit 32,90 Lei

Prețul nostru 29,90 LeiPreț obișnuit 36,90 Lei

Prețul nostru 29,90 Lei

Preț obișnuit 18,99 Lei

Prețul nostru 14,80 Lei 

Prețul nostru 14,90 LeiPreț obișnuit 39,90 Lei

Prețul nostru 35,50 Lei

 

Prețul nostru 34,90 Lei 

Prețul nostru 12,90 LeiCum se foloseste pasta de structura?

Cum se prepara si cum se aplica?

 

Iti spunem acum!

 

Pasta de structura este un material foarte util pentru pictura,hobby sau alte activitati creative. Cu ajutorul pastei se adauga un aspect 3D a lucrarilor dumneavoastra. Pasta se poate modela cu mana libera sau se mai poate folosi impreuna cu tot felul  de sabloane sau matrite pentru o forma mai speciala. Se aplica direct din ambalaj.

 

De obicei  pasta de structura este de culoare alba dar culoarea ei se poate schimba, se poate amesteca cu o culoare acrilica si dupa aceea poate fi modelata sau se poate colora dupa ce se va usca. Uscarea este destul de rapida pentru acest gen de material, se usuca in aproximativ 45 de minute.

Aplicarea pastei, de obicei se face cu o spatula pentru pictura. Sablonul trebuie sa fie foarte bine fixat pe suprafata pe care dorim sa aplicam pasta, dupa care adaugam din pasta de structura. Trebuie sa fim foarte atenti si sa acoperim toata suprafata sablonului. Dupa ce pasta a fost aplicata, cu mare atentie indepartam excesul de pasta structurata si lasam sa se usuce cel putin 45 de minute.  

Pasta de structura se mai poate aplica cu burete, cu degete etc. Totul depinde ce rezultat vrem sa obtinem.

 

Cel mai cunoscut brand pentru paste de structura este Pentart si se poate gasi in magazinul nostru online. De la acest brand se mai pot folosi si alte paste de structura care pot fi cu efect special, asa cum este pasta structurata cu efect de nisip, sau pasta cu efect de curcubeu (efectul Rainbow) cu care se pot obtine rezultate foarte interesante, pasta cu efect de piatra, pasta metalizata, pasta perlata, pasta cu efect de crapatura care se mai numeste si pasta Cracle etc. In magazinul nostru se gasesc si culori cu efecte diferite, totul depinde ce doriti sa faceti, ce fel de hobby aveti si ce rezultate doriti sa obtineti.

Aproape toate produsele din e-shopul nostru au si un tutorial la subsolul paginii din care veti afla cum se foloseste produsul si ce puteti face cu el. De asemenea la noi veti gasi si tot felul de sabloane pentru o precizie mai mare si utilizare mai usoara.

 

Pentru mai multe informatii despre arta va invitam sa vizitati blog-ul nostru sau sa ne contactati la numarul de serviciu clienti.

ZWY2OD