PRODUSE OFERTĂ


Introducere » Culori acrilice

Culori acrilice, cele mai bune branduri din lume

 

.

Ordonează după 
Producător  

 

Prețul nostru 29,50 Lei 

Prețul nostru 29,50 Lei 

Prețul nostru 19,40 Lei

nou


nou


Preț obișnuit 444,90 Lei

Prețul nostru 295,00 Lei

nou


 

Prețul nostru 9,79 Lei

Preț obișnuit 45,90 Lei

Prețul nostru 23,90 Lei

reducere


 

Prețul nostru 25,90 LeiPreț obișnuit 93,90 Lei

Prețul nostru 92,90 LeiPreț obișnuit 444,90 Lei

Prețul nostru 329,00 LeiPreț obișnuit 539,90 Lei

Prețul nostru 419,00 LeiPreț obișnuit 15,90 Lei

Prețul nostru 15,60 LeiPreț obișnuit 83,90 Lei

Prețul nostru 73,90 Lei

 

Prețul nostru 16,90 LeiPreț obișnuit 78,90 Lei

Prețul nostru 68,90 LeiGhid pentru alegerea de culori acrilice

 

Cum aleg vopsele acrilice potrivite?

 

Culorile acrilice pentru pictura sunt produse pe baza de apa. Chiar daca sunt fabricate pe baza de apa, odata ce s-au uscat ele devin insolubile in apa si sunt foarte elastice (nu se crapa). Ele sunt foarte versatile, se pot aplica in straturi groase sau se mai pot dilua si cu apa sau medii pentru pictura specializate pentru acril. Vopseaua acrilica, la fel ca si majoritatea produselor pentru pictura vine in doua categorii: vopsele acrilice pentru profesionisti si culori de pictura acrilice pentru studenti sau pictori amatori.

 

Culori acrilice profesionaleCulorile acrilice pentru profesionisti sunt de calitate mai buna decat cele pentru studenti, au o gama de nuante mai larga si de asemenea, o concentratie de pigmenti mai mare. Odata aplicate pe suprafata culorile acrilice pentru profesionisti vor arata mai bine decat cele pentru studenti. Un exemplu foarte bun de culori acrilice de calitate superioara sunt culorile de la marca franceza Lefranc & Bourgeois, care au un numar de pigmenti foarte mare si o acoperire extraordinara.


Permanenta reprezinta capacitatea culorilor de a ramane intacte si rezistente la razele soarelui.
Vascozitatea culorilor acrilice este legata de consistenta lor, culorile acrilice pot fi mai solide sau mai fluide. Timpul de uscare de asemenea, este foarte important, vopselele acrilice se usuca mai repede decat restul culorilor, timpul de uscare este intre 10 - 15 minute iar pentru straturile mai groase intre 1 ora si cateva zile (in functie de cantitatea de culoare, temperatura, umiditatea etc). Brandul folosit depinde de cerintele pictorului, pretul culorilor acrilice cel mai mult depinde de numarul de pigmenti folosite pentru fabricarea vopselei. Cele mai cautate culori acrilice sunt culorile din brandul german Kreul, culorile acrilice de la Liquitex, de la Royal Talens etc.

 

Pentru mai multe informatii puteti vizita blog-ul nostru sau puteti suna la numarul de serviciu clienti.

Y2Q2YTIyZG