Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.
Ok

PRODUSE OFERTĂ


Introducere » Culori acrilice

Culori acrilice, cele mai bune branduri din lume

 

.

Ordonează după 
Producător  

 

Prețul nostru 70,90 Lei

nou


Preț obișnuit 89,90 Lei

Prețul nostru 71,90 Lei

nou


Preț obișnuit 39,90 Lei

Prețul nostru 34,90 Lei

nou


 

Prețul nostru 22,90 Lei

nou


nou
Preț obișnuit 47,90 Lei

Prețul nostru 31,90 Lei

nou
reducere


 

Prețul nostru 99,00 LeiPreț obișnuit 33,50 Lei

Prețul nostru 22,50 Lei

nou
reducere
Preț obișnuit 173,00 Lei

Prețul nostru 117,00 Lei

nou
reducere
 

Prețul nostru 14,20 Lei

nou


 

Prețul nostru 31,90 Lei

nou


 

Prețul nostru 10,60 Lei

nou


nou


nou


nou


 

Prețul nostru 10,60 Lei

nou


Ghid pentru alegerea de culori acrilice

 

Cum aleg vopsele acrilice potrivite?

 

Culorile acrilice pentru pictura sunt produse pe baza de apa. Chiar daca sunt fabricate pe baza de apa, odata ce s-au uscat ele devin insolubile in apa si sunt foarte elastice (nu se crapa). Ele sunt foarte versatile, se pot aplica in straturi groase sau se mai pot dilua si cu apa sau medii pentru pictura specializate pentru acril. Vopseaua acrilica, la fel ca si majoritatea produselor pentru pictura vine in doua categorii: vopsele acrilice pentru profesionisti si culori de pictura acrilice pentru studenti sau pictori amatori.

 

Culori acrilice profesionaleCulorile acrilice pentru profesionisti sunt de calitate mai buna decat cele pentru studenti, au o gama de nuante mai larga si de asemenea, o concentratie de pigmenti mai mare. Odata aplicate pe suprafata culorile acrilice pentru profesionisti vor arata mai bine decat cele pentru studenti. Un exemplu foarte bun de culori acrilice de calitate superioara sunt culorile de la marca franceza Lefranc & Bourgeois, care au un numar de pigmenti foarte mare si o acoperire extraordinara.


Permanenta reprezinta capacitatea culorilor de a ramane intacte si rezistente la razele soarelui.
Vascozitatea culorilor acrilice este legata de consistenta lor, culorile acrilice pot fi mai solide sau mai fluide. Timpul de uscare de asemenea, este foarte important, vopselele acrilice se usuca mai repede decat restul culorilor, timpul de uscare este intre 10 - 15 minute iar pentru straturile mai groase intre 1 ora si cateva zile (in functie de cantitatea de culoare, temperatura, umiditatea etc). Brandul folosit depinde de cerintele pictorului, pretul culorilor acrilice cel mai mult depinde de numarul de pigmenti folosite pentru fabricarea vopselei. Cele mai cautate culori acrilice sunt culorile din brandul german Kreul, culorile acrilice de la Liquitex, de la Royal Talens etc.

 

Pentru mai multe informatii puteti vizita blog-ul nostru sau puteti suna la numarul de serviciu clienti.

NzlhN