Introducere » Acuarele

Acuarele si seturi de pictura, branduri de top

.

 

Ordonează după 
Producător  

nou


 

Prețul nostru 23,90 Lei

nou


 

Prețul nostru 34,90 Lei

nou


 

Prețul nostru 69,90 Lei

nou
Preț obișnuit 57,90 Lei

Prețul nostru 46,90 Lei

nou
reducere


Preț obișnuit 9,49 Lei

Prețul nostru 7,49 Lei

nou
reducere


Preț obișnuit 18,90 Lei

Prețul nostru 14,90 Lei

nou
reducere


Preț obișnuit 38,90 Lei

Prețul nostru 29,90 Lei

nou
reducere


Preț obișnuit 23,90 Lei

Prețul nostru 18,90 Lei

nou
reducere


Preț obișnuit 57,90 Lei

Prețul nostru 46,90 Lei

nou
reducere


Preț obișnuit 519,00 Lei

Prețul nostru 439,00 Lei 

Prețul nostru 19,90 Lei

Preț obișnuit 93,90 Lei

Prețul nostru 73,90 Lei 

Prețul nostru 12,50 Lei 

Prețul nostru 14,90 Lei

nou


Vreti sa va apucati de pictura cu acuarela si nu stiti ce va trebuie?


Sfaturi utile pentru alegerea unor acuarele!


 
Acuarela este obtinuta din pigment pulbere amestecat cu liant si aditivi. Spre deosebire de culorile acrilice sau culorile ulei, culorile acuarele se bazeaza pe transparenta si lasa sa se vada fondul alb al hartiei, cea ce ofera luminozitate si delicatete. Acuarela se dilueaza cu mai multa sau mai putina apa, depinde ce rezultate si ce efect dorim sa obtinem. Cu acuarela puteti obtine efecte foarte interesante, aceasta tehnica de pictura este o adevarata provocare pentru pictori. Acuarela are uscare rapida, deoarece este nevoie de o executie mai rapida, cea ce mult timp a facut aceasta tehnica sa fie cea mai potrivita pentru schitare si studii, insa intre timp a devenit o tehnica de sine statatoare. La inceput pare atractiva pentru incepatori, insa spontanitatea si posibilitatile putine de corectare, o fac mai greu de stapanit.
Culorile se prezinta sub forma uscata in recipiente sau de consistenta pastei de dinti in tuburi, iar compozitia lor este aceeasi, indiferent sub ce forma sunt prezentate.
Referitor la calitatea acuarelelor, este la fel si ca celelalte culori, puteti obtine acuarela pentru studenti sau acuarele profesionale. Calitatea si pretul acuarelelor se determina in functie de cantitatea de pigment fin macinat. Cele mai cunoscute si de cea mai buna calitate in lume sunt acuarelele rusesti (acuarele rusesti White nights si acuarele Sonnet).
Pe langa acuarela de pictura exista su acuarele de hobby cum ar fi acuarele de pictat pe fata si acuarele pentru textile.
Foarte cunoscute in ultima perioada sunt si acuarele acrilice.
 


Pensule de pictura pentru acuarele


Acuarela se executa cu pensule care retin apa, smocul moale si dens, fabricate din par natural. Cele mai folosite pensule sunt cele cu par de veverita, de capra, de ponei sau de alte animale. Cea mai buna este pensula cu par natural de jder, care este elastic si cu varful cel mai fin. Pensulele cu fibre sintetice sunt elastice dar mai putin absorbante.  Ele sunt mai ieftine si mai durabile dar se comporta diferit, retin mai putina vopsea din care lasa mult la atingerea hartiei. Forma pensulelor poate fi diferita, de la pensula pentru pictura rotunde, pensule drepte sau alte forme adaptate nevoilor.
 


Hartie pentru acuarele


Hartia pentru acuarele poate fi descrisa prin cateva caracteristici: materialul, culoarea hartiei, greutatea ei, capacitatea de absorbtie, textura, rezistenta, dimensiuni si forma. Hartia pe care se picteaza cu acuarele in general este o hartie mai groasa, pentru a evita ondularea in urma umezirii si de obicei este alba. Aceasta hartie este fabricata pe baza de bumbac sau celuloza.

 


Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre acuarele, puteti vizita blog-ul nostru sau ne puteti contacta la numarul de serviciu clienti.

MjNjZmI5Ym