PRODUSE OFERTĂ


Introducere » Pensule » Pensule late

Pensule late

Ordonează după 
Producător  

 

Prețul nostru 25,69 Lei 

Prețul nostru 18,49 Lei 

Prețul nostru 21,39 Lei

 

Prețul nostru 79,90 Lei

nou


Preț obișnuit 79,90 Lei

Prețul nostru 63,90 Lei 

Prețul nostru 28,90 Lei 

Prețul nostru 69,90 LeiPreț obișnuit 179,00 Lei

Prețul nostru 129,00 Lei

nou
reducere


Preț obișnuit 179,00 Lei

Prețul nostru 129,00 Lei

nou
reducere


Preț obișnuit 93,90 Lei

Prețul nostru 68,90 Lei

nou
reducere


Pensula plata – pentru ce se folosesc aceste pensule de pictat? 

 

Aceasta pensula de pictura are o forma dreptunghiulara, iar atunci cand pictati cu ele lasa forme patrate. Atunci cand vreti sa cumparati o pensula de pictat, sigur va intrebati oare pentru ce se folosesc aceste pensule de pictat!?

Ele pot fi folosite pentru mai multe chestii, majoritatea artistilor le folosesc pentru crearea formelor si a liniilor drepte atunci cand este nevoie. Pensula plata este excelenta pentru uplere si pentru definirea planurilor. 

 

Cu ce fel de culori pentru pictura se pot folosi aceste pensule de pictat? 

 

Pensulele de pictura late pot fi cu par natural (pensule par natural sau pensule Kolinsky) care se folosesc cel mai mult pentru pictura cu acuarela, avand fire de par fine sunt perfecte pentru aceasta tehnica de pictura, pensule pentru acrilice (culori cu uscare rapida pe baza de apa), pensule cu fire naturale albe din porc (pensule pictura in ulei).

Pensulele late se pot vinde in seturi (ex. set pensule pentru culori acrilice) sau le puteti gasi si la bucata, totul depinde de nevoile si de cerintele pe care le aveti.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre pensulele de pictura (pensula lata pictura etc.), puteti accesa acest blog, sunte sigur ca veti gasi si alte chestii interesante.

ZGM4OGIy