PRODUSE OFERTĂ


Introducere » Pensule » Pensule late

Pensule late

Ordonează după 
Producător  

 

Prețul nostru 18,90 Lei

 

Prețul nostru 45,90 LeiPreț obișnuit 24,90 Lei

Prețul nostru 24,50 LeiPreț obișnuit 45,90 Lei

Prețul nostru 48,90 LeiPreț obișnuit 13,90 Lei

Prețul nostru 16,70 LeiPreț obișnuit 14,90 Lei

Prețul nostru 17,30 Lei 

Prețul nostru 77,90 Lei 

Prețul nostru 2,99 Lei 

Prețul nostru 27,90 Lei 

Prețul nostru 18,90 LeiPreț obișnuit 22,90 Lei

Prețul nostru 19,90 Lei

reducere
Pensula plata – pentru ce se folosesc aceste pensule de pictat? 

 

Aceasta pensula de pictura are o forma dreptunghiulara, iar atunci cand pictati cu ele lasa forme patrate. Atunci cand vreti sa cumparati o pensula de pictat, sigur va intrebati oare pentru ce se folosesc aceste pensule de pictat!?

Ele pot fi folosite pentru mai multe chestii, majoritatea artistilor le folosesc pentru crearea formelor si a liniilor drepte atunci cand este nevoie. Pensula plata este excelenta pentru uplere si pentru definirea planurilor. 

 

Cu ce fel de culori pentru pictura se pot folosi aceste pensule de pictat? 

 

Pensulele de pictura late pot fi cu par natural (pensule par natural sau pensule Kolinsky) care se folosesc cel mai mult pentru pictura cu acuarela, avand fire de par fine sunt perfecte pentru aceasta tehnica de pictura, pensule pentru acrilice (culori cu uscare rapida pe baza de apa), pensule cu fire naturale albe din porc (pensule pictura in ulei).

Pensulele late se pot vinde in seturi (ex. set pensule pentru culori acrilice) sau le puteti gasi si la bucata, totul depinde de nevoile si de cerintele pe care le aveti.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre pensulele de pictura (pensula lata pictura etc.), puteti accesa acest blog, sunte sigur ca veti gasi si alte chestii interesante.

MzEyMjF