Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.
Ok

Introducere » Palete şi accesorii

Palete și accesorii pentru pictură

Ordonează după 
Producător  

Preț obișnuit 16,90 Lei

Prețul nostru 11,20 Lei

nou
reducere


Preț obișnuit 21,90 Lei

Prețul nostru 14,50 Lei

nou
reducere


Preț obișnuit 21,90 Lei

Prețul nostru 14,50 Lei

nou
reducere


Preț obișnuit 21,90 Lei

Prețul nostru 14,50 Lei

nou
reducere


Preț obișnuit 21,90 Lei

Prețul nostru 14,50 Lei

nou
reducere
 

Prețul nostru 35,50 LeiPreț obișnuit 48,90 Lei

Prețul nostru 38,90 LeiPreț obișnuit 19,40 Lei

Prețul nostru 3,89 Lei 

Prețul nostru 33,50 Lei 

Prețul nostru 5,89 Lei 

Prețul nostru 7,29 Lei

 

Prețul nostru 34,90 Lei 

Prețul nostru 15,90 LeiPreț obișnuit 16,90 Lei

Prețul nostru 14,90 Lei 

Prețul nostru 8,39 LeiCum iti alegi paleta de culori pentru pictura?

Sfaturi utile pentru tipurile de palete!


Paleta prezinta unul dintre accesoriile de pictura principale!

Exista mai multe tipuri de palete in functie de materialul din care sunt fabricate, forma si dimensiunile lor. Paletele de culori pentru pictura pot fi fabricate din materiale diferite: din plastic care sunt cele mai folosite,din lemn, metal, cauciuc, din hartie speciala care nu absoarbe culori sau alte lichide, din sticla etc. Ele se folosesc pentru amestecarea sau sortarea culorilor acrilice,acuarele  si culorile ulei. Paletele pot fi de mai multe forme, de la ovale, rotunde, pana la dreptunghiulare, totul depinde de nevoile si spatiul artistului. Paletele se mai impart si la palete cu recipiente pentru culori, sau palete fara recipiente.

Exista multe tipuri de palete, in acest text vom enumera doar cateva:


Paleta de pictura ovala din plastic – Acesta este in forma traditionala, cu un orificiu pentru prindere si tinere. Aceasta paleta este fabricata din plastic alb. Daca doriti sa amestecati cantitati de culoare mai mici si doriti sa le pastrati separata una de cealalta, atunci aceasta paleta este perfecta pentru dumneavoastra.


Paleta de pictura din lemn – Aceasta paleta de pictura este fabricata din lemn special si este impregnata cu ulei de in. Cel mai mult este folosita de catre pictorii care folosesc culori ulei dar se mai pot folosi si culori acuarele sau guase.


Paleta Stay-Wet – Una dintre problemele principale la culorile acrilice este ca se usuca foarte repede. Daca amestecati combinatia perfecta de culori si obtineti nuanta dorita, dar trebuie sa va opriti si sa plecati pentru cateva ore, cand va intoarceti culoarea cu siguranta va fi uscata. Cu paleta Stay-Wet nu veti mai avea aceasta problema, ea pastreaza culoarea umeda.
Culorile acrilice se usuca mai repede decat restul. De aceea paleta de culori trebuie sa fie umeda aproape tot timpul, iar asta se poate face cu un spray cu apa, paleta trebuie stropita din cand in cand.


Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre paleta de pictura sau despre alte accesorii sau materiale pentru pictura, puteti accesa blog-ul nostru.

ZjQ0YjI5