PRODUSE OFERTĂ

Prețul nostru 39,90 Lei
Prețul nostru 579,00 Lei

Introducere » Pensule » Pensule rotunde

Pensule rotunde

Ordonează după 
Producător   

Prețul nostru 29,90 Lei 

Prețul nostru 69,90 Lei 

Prețul nostru 76,90 Lei 

Prețul nostru 29,90 Lei

nou


 

Prețul nostru 169,00 Lei

nou


 

Prețul nostru 14,90 Lei

nou


nou
Pensula rotunda – cea mai folosita pensula de pictat

 

Pentru ce se foloseste aceasta pensula de pictura?

 

Aceste sunt cele mai folosite pensule de pictat (pensule pictura pentru munca generala). Ele pot fi foarte diferite, pot fi folosite pentru suprafete mai mari, se mai pot folosi pentru contur sau lucrari mai fine si mai delicate. Aceste pensule de pictura se pot folosi pentru tehnici de pictura diferite, unele dintre ele sunt chiar specializate. Ele pot fi bune pentru acuarela (pensule par natural sau pensule Kolinsky), pensule pentru acrilice, pensule cu par de porc care sunt foarte bune pentru tehnica de pictura in ulei etc.

Pensulele de pictura rotunde se pot vinde in seturi (ex. set pensule pentru acrilice sau set pensule pictura in ulei) sau se mai pot vinde si la bucata, totul depinde ce va trebuie la momentul respectiv si ce veti picta cu aceste pensule.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre curatarea si intretinerea pensulelor de pictura, va invitam sa cititi pe blog-ul nostru acest articol. In blog veti gasi si alte articole interesante despre tehnici de pictura, sfaturi utile si recomandari.

OWVmZD