Introducere » Pânză pictură

Pânză pictură - Alege panza potrivita pentru pictură

.

Vrei sa afli cum sa alegi panza pentru pictura perfecta? Citeste cateva sfaturi pe blog.

Ordonează după 
Producător  

 

Prețul nostru 67,90 Lei

nou


 

Prețul nostru 9,49 Lei 

Prețul nostru 14,90 Lei 

Prețul nostru 6,99 Lei

nou


 

Prețul nostru 2,99 Lei 

Prețul nostru 6,49 Lei 

Prețul nostru 4,99 Lei

 

Prețul nostru 79,90 Lei 

Prețul nostru 52,90 Lei

 

Prețul nostru 2,99 Lei 

Prețul nostru 18,90 Lei 

Prețul nostru 20,90 Lei 

Prețul nostru 33,90 Lei 

Prețul nostru 599,00 Lei 

Prețul nostru 16,90 Lei

Preț obișnuit 9,99 Lei

Prețul nostru 7,99 Lei

reducere


 

Prețul nostru 6,99 Lei

nou
Pânza pentru pictură – tipuri şi caracteristici importante

 

Care este diferenţa dintre pânza pentru pictat din bumbac şi cea de in?

 

Pânza pentru pictură din bumbac:

 

Bumbacul este o fibră moale şi pufoasă şi este folosit de mii de ani pentru artă. Pânza din bumbac se întinde mai uşor pe şasiu, este mai flexiblă şi este mai ieftină decât pânza de in. Pânza canvas fabricată din bumbac este cea mai populară şi cea mai folosită pânză pentru pictat, mai ales de către studenţii şi artiştii începători. Este cea mai populară suprafaţă pentru culori în ulei şi culori acrilice, dacă este întinsă corect, pânza pentru pictură are o rezistenţă asemănătoare cu cea de in. De regulă este grunduită cu grund acrilic. Dacă sunteţi student sau începător, vă recomandăm să exersaţi în prealabil intinderea pânzei de bumbac, apoi să treceţi la întinderea pânzei de in. Pănzele pentru pictură din bumbac pe care le oferă magazinul nostru online sunt fabricate în Italia şi sunt de calitate superioară, fabricate după standardele europene, grunduite şi pregătite pentru pictură.

 

 

 

 

Panza pictura de in:

 

- Panza pentru pictura de in este mai durabila si pai puternica decat cea de bumbac, este mai scumpa si folosita de catre artistii profesionisti. Este fabricata din fibrele de in de cea mai buna calitate. Daca doriti picturile dumneavoastra sa dureze mai mult, panza pentru pictura de in este o alegere perfecta. Fibrele de in sunt mai putin predispuse la intindere decat fibrele de bumbac din cauza umiditatii. Inul isi pastreaza uleiurile naturale, cea ce contribuie la mentinerea flexibilitatii fibrei si impiedica panza sa nu fie dispusa la deteriorari. Intinderea pe şasiu este mai dificila, de asemenea si grunduirea cere mai multa experienta.

 

 

 

Cum se intinde panza pentru pictura pe sasiu?

 

- Inainte panzele se capsau pe lateral dar aceasta metoda este mai veche si nu se mai foloseste.

Panzele pentru pictura din magazinul nostru online sunt capsate pe spate. Aceasta este o metoda mai noua si mai rafinata, nu necesita inramare, artistii pot picta chiar si pe marginea panzei (blind). De asemenea, dupa ce ati terminat pictura, pen tru o intindere mai buna se pot folosi si pene pentru sasiu de pictura. Pentru artistii care vor sa-si intinda singuri panza de pictat, se poate comanda si panza pentru pictura la metru.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre materiale de pictura, puteti vizita blog-ul nostru.

OTNkM2YxMz