PRODUSE OFERTĂ


Introducere » Panza pictura

Panza pictura - Alege panza pentru pictura potrivita

.

 Vrei sa afli cum sa alegi panza pentru pictura perfecta? Citeste cateva sfaturi pe blog.

 

 

Ordonează după 
Producător  

 

Prețul nostru 2,99 Lei

nou


 

Prețul nostru 6,49 Lei

nou


 

Prețul nostru 599,00 Lei

nou


 

Prețul nostru 16,90 Lei

nou


nou


Preț obișnuit 9,99 Lei

Prețul nostru 7,99 Lei

nou
reducere


 

Prețul nostru 4,49 Lei 

Prețul nostru 6,99 Lei

nou
nou


nou


 

Prețul nostru 799,00 Lei

nou


nou


 

Prețul nostru 13,90 LeiPreț obișnuit 16,19 Lei

Prețul nostru 14,90 Lei

nou


Panza pictura - tipuri si caracteristici importante

 

Care este diferenta dintre panza de pictat din bumbac si cea de in?


 Panza pictura din bumbac:

- Bumbacul este o fibra moale si pufoasa, si este folosit de mii de ani pentru arta. Panza din bumbac se intinde mai usor pe sasiu,este mai flexibila si este mai ieftina decat panza de in. Panza canvas fabricata din bumbac este cea mai populara si cea mai folosita panza de pictat, mai ales de catre studentii si artistii incepatori. Este cea mai populara suprafata pentru culori ulei si culori acrilice, daca este intinsa corect, panza pentru pictura are o rezistenta asemanatoare cu cea de in. De regula este grunduita cu grund acrilic. Daca sunteti student sau incepator, va recomandam sa practicati abilitatea de intindere a panzei de bumbac mai intai, dupa aceea sa treceti pe intinderea panzei de in. Panzele de pictura din bumbac pe care le ofera magazinul nostru online sunt produse in Italia si sunt de calitate superioara, fabricate dupa standarde europene, grunduite si pregatite pentru pictura.

 


Panza pictura de in:

- Panza pentru pictura de in este mai durabila si pai puternica decat cea de bumbac, este mai scumpa si folosita de catre artistii profesionisti. Este fabricata din fibrele de in de cea mai buna calitate. Daca doriti picturile dumneavoastra sa dureze mai mult, panza pentru pictura de in este o alegere perfecta. Fibrele de in sunt mai putin predispuse la intindere decat fibrele de bumbac din cauza umiditatii. Inul isi pastreaza uleiurile naturale, cea ce contribuie la mentinerea flexibilitatii fibrei si impiedica panza sa nu fie dispusa la deteriorari. Intinderea pe sasiu este mai dificila, de asemenea si grunduirea cere mai multa experienta.

 

Cum se intinde panza pentru pictura pe sasiu?

- Inainte panzele se capsau pe lateral dar aceasta metoda este mai veche si nu se mai foloseste.
Panzele pentru pictura din magazinul nostru online sunt capsate pe spate. Aceasta este o metoda mai noua si mai rafinata, nu necesita inramare, artistii pot picta chiar si pe marginea panzei (blind). De asemenea, dupa ce ati terminat pictura, pen tru o intindere mai buna se pot folosi si pene pentru sasiu de pictura. Pentru artistii care vor sa-si intinda singuri panza de pictat, se poate comanda si panza pentru pictura la metru.


Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre materiale de pictura, puteti vizita blog-ul nostru.

ODk3MTc4Y