Introducere » Pensule » Seturi pensule

Seturi pensule

Ordonează după 
Producător   

Prețul nostru 315,00 Lei

nou


 

Prețul nostru 41,90 LeiPreț obișnuit 112,00 Lei

Prețul nostru 99,00 Lei

reducere


 

Prețul nostru 45,90 Lei

 

Prețul nostru 58,90 Lei 

Prețul nostru 87,90 Lei 

Prețul nostru 77,90 Lei 

Prețul nostru 76,90 Lei 

Prețul nostru 99,00 Lei 

Prețul nostru 95,90 Lei 

Prețul nostru 169,00 Lei 

Prețul nostru 229,00 Lei 

Prețul nostru 115,00 LeiDe ce trebuie sa aveti set de pensule de pictat? 

 


Atunci cand sunteti la inceput, un set de pensule va fi accesoriul ideal. Asa o sa va dati seama cel mai bine despre toate pensulele, o sa stiti exact pe care pensula de pictat trebuie sa o folositi. Un set pensule pictura pentru un incepator nu trebuie sa fie foarte scump, cel mai bine este sa va orientati spre o marca de calitate medie. Dupa ce le folositi, cu siguranta o sa stiti pe care dintre ele o veti folosi cel mai mult. Dupa ce va faceti un stil, dupa ce va dati seama ce pensula de pictura vi se potriveste cel mai bine, deja va puteti orienta catre un set de pensule mai scump si de calitate superioara ( pensule Da Vinci, pensule par natural etc.)

 


Pensule pictura pentru profesionisti

 
Asa cum am mentionat mai sus, aceste pensule de pictat sunt foarte bune pentru pictorii mai avansati, pentru cei care deja stiu ce le place si cum trebuie sa fie pensula de pictura pe care o vor folosi. Pe langa pensulele din brandul german Da Vinci mai sunt si alte branduri de pensule de pictat foarte bune cum ar fi pensulele rusesti Roubloff care combina tehnologii din mai multe tari, brandul american Bob Ross folosit de profesionistii din toata lumea etc.
Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre intretinerea pensulelor de pictura sau vreti sa aflati ceva nou despre pictura in general, accesati acest blog.

N2Q2Z