PRODUSE OFERTĂ


Introducere » Panza pentru pictura

Panza pictura

.

 

Ordonează după 
Producător  

 

Prețul nostru 5,19 Lei

nou


 

Prețul nostru 5,69 Lei

nou


Preț obișnuit 10,89 Lei

Prețul nostru 7,99 Lei

nou


 

Prețul nostru 4,49 Lei

nou


Preț obișnuit 24,90 Lei

Prețul nostru 18,90 Lei

nou


 

Prețul nostru 5,99 Lei

nou
nou


nou
Preț obișnuit 5,99 Lei

Prețul nostru 5,99 Lei

nou
 

Prețul nostru 2,99 Lei

nou


 

Prețul nostru 6,99 LeiPreț obișnuit 98,99 Lei

Prețul nostru 56,90 Lei
Tipuri de panza pentru pictura si caracteristici importante! Care este diferenta dintre panza de bumbac si cea de in?

 

Panza pentru pictura de bumbac:

- Bumbacul este o fibra moale si pufoasa, si este folosit de mii de ani pentru arta. Panza de bumbac se intinde mai usor pe sasiu,este mai flexibila si este mai ieftina decat panza de in. Panza de bumbac este cea mai populara, este panza preferata si cea mai folosita mai ales de catre studenti si artistii incepatori. Este cea mai populara suprafata pentru culori ulei si culori acrilice, daca este intinsa corect, are o rezistenta asemanatoare cu cea de in. De regula este grunduita cu grund acrilic. Daca sunteti student sau incepator, va recomandam sa practicati abilitatea de intindere a panzei de bumbac mai intai, dupa aceea sa treceti pe intinderea panzei de in. Panzele pentru pictura din bumbac pe care le ofera magazinul nostru online sunt produse in Italia si sunt de calitate superioara, fabricate dupa standarde europene.

 

Panza pentru pictura de in:

- Panza de in este mai durabila si pai puternica decat cea de bumbac, este mai scumpa si folosita de catre artistii profesionisti. Este fabricata din fibrele de in de cea mai buna calitate. Daca doriti picturile dumneavoastra sa dureze mai mult, panza pentru pictura de in este o alegere perfecta. Fibrele de in sunt mai putin predispuse la intindere decat fibrele de bumbac din cauza umiditatii. Inul isi pastreaza uleiurile naturale, cea ce contribuie la mentinerea flexibilitatii fibrei si impiedica panza sa nu fie dispusa la deteriorari. Intinderea pe sasiu este mai dificila, de asemenea si grunduirea cere mai multa experienta.

 

Cum se intinde panza pe sasiu?

- Inainte panzele se capsau pe lateral dar aceasta metoda este mai veche nu se mai foloseste.

Panzele pentru pictura din magazinul nostru online sunt capsate pe spate. Aceasta este o metoda mai noua si mai rafinata, nu necesita inramare, artistii pot picta chiar si pe marginea panzei. De asemenea, dupa ce ati terminat pictura, pentru o intindere mai buna se pot folosi si pene pentru sasiu de pictura. Pentru artistii care vor sa-si intinda singuri panza, se poate comanda si panza pentru pictura la metru.

Pentru mai multe informatii despre panza pentru pictura, puteti vizita blog-ul nostru.

YjZlN2U